top of page
Bilde av Jola tatt av Leon Menzies.png

Mitt navn er Jola Josie

Selv om linjene i ansiktet mitt kanskje ikke kan skryte av årelang erfaring, har jeg hatt gleden av å leve et unikt liv så langt. Med erfaring fra motsatte ender av jorden, har jeg fått se verden gjennom en helt spesiell linse.

Mine tidlige leveår i New Zealand og nåværende base i Oslo, Norge, har gitt meg verdifull innsikt og en bred forståelse av ulike kulturer og landskap. Som fotograf i Norge har jeg gleden av å dele øyeblikk med blivende mødre og nygifte par, og det betyr enormt mye for meg. Jeg har fotografert og filmet ca 30 bryllup og kjenner en enorm gledet i å fange disse 

Fotografi handler om mer enn bare bilder. Det handler om å fange energien, fanget følelsene, og å bruke lyset på riktig måte for å male et portrett av det magiske og mektige øyeblikket i tiden. Jeg tror min tørst etter erfaring og kreativitet gjenspeiles i hvert bilde jeg tar.

Mine klienters tilbakemeldinger understreker gjentatte ganger at de føler seg avslappet og komfortable i mitt nærvær.

 

Fotograferingsprosessen blir gøy og hyggelig, og det er noe jeg setter stor pris på.

Jeg ser frem til å være din bryllupsfotograf/familiefotograf i Norge, og sammen skal vi skape uforglemmelige minner som vil vare livet ut.

Bilde av Jola tatt av Leon. Menzies 2.png
bottom of page